submit


Ek is’n Indiese meisie, het ek hier gekom het verlede jaar en het’n poolse man, ons het’n paar en begin saam woon, in die begin het hy was so lekker vir my, maar die dinge het verander toe ek swanger geraak het, dit was t plan en dit het gekom om ons deur’n verrassing, my visum verval in augustus en hy is nie bereid om met my te trou, ek don t weet wat om te doen in so’n situasie, Ek het regtig voel hulpeloos reg nou en ek kan nie terug te gaan na my land, want daar sal’n baie van die moeilikheid vir my, is daar’n moontlikheid dat ek kan hier bly sonder die huwelik. Hang af of jy sal in staat wees om werk te kry of nie. Is jy tans besig? Indien nie, so jy enige kwalifikasies wat gebruik kan word om uit te vind betaalde werk op die arbeidsmark. Doen jy praat pools, en hoe goed? Hoe kan jy verwag om finansieel te ondersteun jouself en jou kind terwyl hier in Pole? Het jy gegee ernstige gedink om die vrae van aborsie en om die kind vir aanneming? Hoe kan jy van plan is om te verseker dat die vader van die kind aan sy finansiële verantwoordelikhede vir die kind? Daar is’n baie van die vrae hier, baie baie persoonlike en sensitiewe, en baie van wat jy is nie van plan om gemaklik te word met die bespreking met’n klomp van die vreemdelinge. Soek vir advies oor’n anonieme internet forum in’n ingewikkelde saak soos hierdie is nie’n goeie idee. Vind iemand wat werklik bevoeg is om jou vrae te beantwoord en te voldoen aan met hulle van aangesig tot aangesig in die werklike wêreld. Die eerste persoon om te vra is jou ginekoloog. Hulle kan verwys na gekwalifiseerde professionele persone wat nie kan antwoord op jou vrae. Enige raad wat jy kry hier of op enige plek in die internet is geneig om nie te wees baie nuttig. Absoluut. Dit is van kritieke belang dat die kind verkry pools burgerskap — as’n gevolg van dat, kan jy skuif na’n vriendeliker land vir Indiërs (die verenigde KONINKRYK) en aangaan met jou lewe daar. Die engelse regstelsel geen probleme sal hê handhawing van’n kind ondersteuning om op hom, ook. knal op. Dit is waar. As die baba is gebore binne die EU en dan kan jy kry’n verblyf hier. Verder, jy het om te veg jou saak in die hof as wel so dat die pa sal in staat wees om te deel jou baba se uitgawes. Maar moenie vir hom sê iets voor die baba gebore is. hou dit net vir jouself. Hy het reeds getoon hoe lafaard hy is deur nie die verantwoordelikheid van sy binnekort gebore baba, sodat hy kan selfs probeer om iets meer disgusting. Ek don’t dink dit is gietyster. Ierland het gedeporteer’n aantal van die Ierse Burgers (deur geboorte) saam met hul moeders en het gesê dat die kind kan terugkeer wanneer hulle is van ouderdom. Het skoongemaak die hele Ierse regstelsel. Dit is absoluut gietyster hierdie dae, maar wat Ierland het was maak dit so dat jy het om te wees wettig inwoner op die Eiland van Ierland in orde te kry Ierse burgerskap. ‘n kind gebore na onwettige immigrante op die eiland sou t wettig daar, daarom kon hulle te kry Ierse burgerskap. In hierdie geval, met’n poolse vader, die kind is heeltemal geregtig om te pools burgerskap en dus die moeder het’n reg om te bly. Soos vir die werk, ek wil probeer om met Infosys in advertensies. Dit is’n Indiese maatskappy, en hulle het nog steeds van plan is om mense te huur. Baie van die Indiërs daar werk reeds. Ek don t kry dit. Wil jy die man of die visum? Ek dink daar is’n les wat geleer kan word hier. en jy leer om dit op die harde manier. Ek is uit Pakistan en die bestudering van in Universiteit van Warskou, maar die lewe in Pakistan. Ek het bietjie raad nodig van jou oor te beweeg na Warskou. my WhatsApp nommer is (dit is my BRITSE nommer)

About