submit


Die doel van hierdie pos is om te gee wat jy die ware verhaal oor die Indiese meisies in die VSA vir die huwelik. Ek is soort van’n kenner op hierdie dinge, daarom, die volgende is meer’n persoonlike verduideliking gebaseer op ervaring. Laat my verduidelik. Alhoewel ek gereis het na Asië omvattend, ek is self nie maar Amerikaanse Indiaans. Ek het’n baie van die kontak met die meisies van Delhi na Kerala in’n unieke manier. Want ek is’n wit man in die VSA, ek dink hulle het nog nooit het my ernstig vir die dating as gevolg van die druk van hul ouers om te trou in hul eie kultuur te wees en ek is nie Hindoe. Daarom, hulle vertrou in my. Ek het in Connecticut en die Boston waar daar is suid-Asiërs oral werksaam is in die IT-en mediese velde sowel as ander beroepe wat ek was gekoppel aan. Kan jy glo my raadgewende maatskappy is ten minste Indiërs op die werk visum is en aspirant ONS groen kaart houers, ek bokkie jy nie? ‘n baie verstandig mense. Dus, ek het die unieke geleentheid om te kommunikeer en gesels met hierdie vroue sonder die vreemde uitgaan dinamiese kom in speel nie, want ek is»veilig», soos’n man wat sou hulle nie ernstig op te neem. Hier is die rou bevolking statistieke en ek dink dat as iets hulle is’n bietjie afgeblaas. Ek bedoel oral waar ek kyk sien ek mense van Punjab om West Bengal. So, jy geleef het in CT. Wat se waar ek is hier al my lewe. Nie waar ek wil wees, maar dit is iets wat ek vind. CT is lekker as jy is’n belegging bank of versekering uitvoerende met’n gesin in die voorstede, maar vir die lewe dit is’n bietjie duur, koue en’n bietjie veragtelik. Ek het grootgeword in CT. Ek is lief vir Nieu-Engeland, maar nie die plek vir avontuur. Meer wanneer jy getroud is. Ek doen soos Boston en VT en gaan na Montreal, Kanada wat ek beveel aan vir die naweek avonture. As jy nodig het om te weet enigiets oor die Montreal laat my weet. Ek gaan daar sedert. Vermont is’n gunsteling van my. My pa se familie is van daar het ton van die familie daar. My pa het daar gewoon totdat hy was. Maar sy ouers het geskei. In die»s wat is nie iets wat jy hoor oor dan. Toe sy pa oorlede is. Hy geërf het hektaar van die grond wat hy besit vir’n lang tyd. Nooit na Montreal, maar is aan die suidelike deel van Quebec wanneer ek was bly in Vermont op vakansie. Mense is veragtelik hier. Ek kom van die rykste familie heeltemal die teenoorgestelde en leef in die crappy deel van my dorp, en jy het geen idee hoe baie mense kyk op jou neer en is soos»jy woon waar. Jy het’n goeie punt wat ek nooit kan vind iets om te doen hier in CT, ek het gedink dit was net vir my, maar ek dink dit is die plek

About