submit


Ek hand haar selfoon terug. Sy vat dit uit my hand en sy storms af deur die druk dans vloer. Jy weet waarskynlik iemand wat al deur hierdie voor, reg. Wanneer’n man te ver gaan, terwyl flirt en dan BAM. Kry geklap. Die rede waarom. Want ek het nog’n wonderlike nag. Jy altyd onthou die nag kry jy geklap op’n Japanese klub. Nou ek weet dit sou t gebeur nie, maar wie weet. Dit kan gebeur. (Glo my, sy is’n skreeusnaakse storie om te vertel jou bros daarna). Ek sal ook deel’n paar wenke om te help jy voldoen aan die Japannese meisies en wat jy nodig het om te weet oor die Japannese clubbing kultuur. Terwyl die belangrikste redes vir gaan clubbing is dieselfde (om gemors, dans, vergadering meisies, ens.), daar is subtiele verskille wat maak dit’n nuwe en vreemde in Japan. Uit my ervaring, ek het opgetel meisies met die Japannese vlak van’n -jarige kleuter. (Miskien selfs -jaar oud). Natuurlik, die beter sy praat engels, hoe beter is jou kanse is. (Natuurlik, praat Japanees by gespreks vlak te help). Maar, met die taal ter syde stel, jy nog het om te interessant wees. En jy het reeds een van die mees interessante dinge oor vir hulle, sy s’n verleentheid (en soms skrikwekkende) ervaring. Die dapper meisies sal probeer, maar die meeste sal nie. Voor jy gaan na’n klub, sit n paar pogings in om voorberei. Jy het waarskynlik reeds doen, maar ek is verbaas deur die aantal van die ouens wat dit nie doen NIE. Japannese meisies op soek is vir’n skoon, goed-versorgde man so rok te beïndruk. (Lyk soos die beste fuckable keuse). Nadat jy gewees het om hierdie klubs’n paar keer, sal jy sien dinge oor die Japannese meisies wat gereeld gaan na klubs. Hulle is anders as jou gemiddelde speel-dit-veilige Japannese meisie. Dink net oor jou eie vriende nie, hulle is gewoonlik rondom jou ouderdom en wat jy waarskynlik deel soortgelyke smaak in musiek. Hulle is soortgelyk aan jou tipiese bly-by-die-huis Japannese meisie. Hulle is jonger en gaan in groepe van of meer. Hulle vermy ook buitelanders omdat hulle nie wil om engels te praat. Hip-hop meisies, aan die ander kant, is meer geïnteresseerd in die buitelanders en engels praat. Hulle is onafhanklik en sal kyk na hul vriende terug (teen douche-sakke).»Moenie spoeg op my»Moenie spoeg wanneer jy praat. My Japanese vriendin eintlik gesê het. (LOL) Sy sê dit is algemeen met engelssprekendes en dit is walglik. As jy vyf is in die spel vir’n rukkie, sal jy weet wat ek bedoel wanneer ek sê, ek is binne-‘n spel gefokus. Ek fokus op die verbetering van my gedrag te help om af te haal vroue eerder as om te pick-up lines en»negging»(verdediging-val kommentaar, vermom as komplimente). Jy dink seker:»Hoekom fokus op die innerlike-spel. Ek wil net die tegnieke en pick-up lines.»As jy probeer om vals is dit met’n meisie, uiteindelik jy sal breek en wys jou ware karakter. Sy sal voel verraai, want jy het om te fake jou persoonlikheid wanneer jy weer met haar. Dink jy ve dans met hierdie oulike Japannese meisie. Die deel van die skote, dans met mekaar, deel van’n vinnige soen. Sy s naby die einde van die nag en jy don t wil om dit te beëindig. Die laaste ding wat jy wil om te hoor is die DJ sê: Goed, laat s stop alles vir’n tweede. Ek gaan jou Vlerk Genie en gee jou’n paar gedagtes-lees magte. Jy waarskynlik weet dit reeds, maar in die geval wat jy het t weet: meisies gaan met hul»gevoelens»en hulle gebruik dit om uit te vind as jy’n ordentlike man om huis toe te gaan met. As sy nie t gee jy haar nommer, dit beteken sy was t belangstel in wat jy van die begin af (ek weet dit suig). Dit gebeur elke bro ek weet in Japan. My maat het selfs’n post oor dit: Dinge Japannese Meisies Doen wat Sal Gee Jy Blou Balle. Alright, dit is al wat ek het om te deel. As jy hierdie lees, ver, jy is’n fokken legend, bro. Jy sal kry die meisie

About