submit


In Indië, kan ek kry’n meisie vir die huwelik, wat beteken t wil hê dat kinders na die huwelik, en wil net die lewe te geniet hou die werk te doen. Dit is wat ek was en sal altyd beoordeel word. Ek het gewonder of daar is mense wat sou t wil om kinders te hê, net soos ek nie. My vriende, familie, kollegas almal dink ek m’n moeilike en moeilik persoon om te bly met net as gevolg van die keuses wat ek het en die vermoë om te leef myself en die keuses oor iemand anders se. Die lewe van’n meisie wat nie wil’n kind is so moeilik soos die LGBTs in Indië. Na alles, dit is wat die vroue is vir. ‘n reproduksie masjiene. en as iemand nie t wil kinders dan sy is t die vervulling van haar doelwitte op hierdie planeet en eerder heelal. vind’n vrou soos wat, is die kanse is haar familie, of jou familie of as nie een van diegene wat dan die umpteen familie sou ons en laaste maar nie die minste die sogenaamde samelewing ons blameer al ons probleme sal Soms wonder ek of die rede waarom mense verwag’n egpaar om kinders te hê kort daarna is want hulle is jaloers wanneer hulle sien dat die egpaar steeds in hul honeymoon fase of hulle wil hê dat almal om te ly met kinders soos hulle gedoen het. Ek wonder. Doen gereël huwelike in Indië regtig werk. Mense vermy egskeiding bloot omdat dit is taboe. Hoekom is die egskeiding koers so veel laer? Ek is’n Indiese het grootgeword in’n klein dorpie. Ek het dieselfde idees, sommige van my vriende het dieselfde idees ook. En dus, ek waag om te sê jy kan vind baie daar buite wat wil hê dat die dieselfde. Omdat ek geleer het een ding. Mense verander. Tydperk. Jy dink jy sal wil hê dat hierdie dinge van’n meisie, reg nou is sy dalk gemis word, die dieselfde. Maar vinnig vorentoe jaar later — Miskien vind jy jouself nie wil hierdie en sy het nog steeds wil om te werk en nie kinders het, of andersom. Ek is’n Indiese en kry selfsugtige tag ook. Mense, insluitend vriende en kollegas dikwels sê dat jy sal jou gedagtes te verander. Ook, ek is ook gevra word om vrae soos waarom dan wat jy wil te kry getroud is en wat sal wees om jou doel van die lewe as jy nie wil hê kinders. Ek het nie regtig soos kinders en wil nie een nie. Dit is so eenvoudig soos dit. Ek het nog nie verander nie my gedagtes so ver. Ek is jaar oud en Dit is my persoonlike dinge oor wat sal ek doen met my baarmoeder. Met kinders is’n groot verantwoordelikheid en as jy nie wil hê dat dit wat jy moet nie wees om dit te doen vir iemand anders ook. Jy kan nie maak’n plan om’n baba te hê of nie as jy het’n volledige bewys van plan is dan eendag sal dit ongeldig wees. Jy sê oor die geniet dan is jy beslis sal kry swanger. So, daar is geen probleem wat jy nie wil swanger raak maar bespreek asseblief met jou maat voor die huwelik.»Niemand gaan om te oordeel». Dit is’n fase iemand kan nie wil, maar na’n tyd het sy gaan om te vra jy vir’n kind. So asseblief bro Luister na my. Trou met’n meisie Wat nie kan Swanger raak. Sy sal gelukkig wees om te kry’n man soos jy. Ja, daar is. Dit is nie nodig om kinders te hê, Indië anyways het’n probleem van die bevolking oorgroei. Jy kan praat met jou maat oor dit en die lewe is te lank om te besluit dit miskien wil jy’n kind later en jy jou gedagtes te verander wanneer jy kry verveeld van al die reis-en pret. LOL(niemand kry verveeld van die pret). Ek dink sy fyn as jy don t wil kinders en wil om te geniet van jou lewe en vryheid. Net gereed wees om te antwoord op elke enkele persoon rondom jy. Het’n groot lewe wat voorlê. Een keer getroud, Mense rondom (familie, familielid, vriende, ens.)sal probeer om te steek. As jy nie kinders het nie, sal hulle probeer om te maak dat jy voel ellendig oor jou gesondheid en sterkte. Die meeste van die tye, paartjies kinders het net om te bewys hulle is heathy en kragtige tot die samelewing. Doen gereël huwelike in Indië regtig werk. Mense vermy egskeiding bloot omdat dit is taboe. Hoekom is die egskeidingsyfer so veel laer

About