submit


Welkom by ons webwerf. ster-huwelik. Hier kan jy’n lewensmaat, romantiese vriend of net’n vriend. Op ons webwerf is daar is’n baie van die meisies wat wil om’n gesin te begin. Elke week’n baie van die manne en vroue registreer op ons webwerf, op soek na geluk. Sluit nou gratis en vind jou lot. Aandag. Wil jy graag om uit te teken — stuur vir ons die woord (teken) aan die e-pos Liewe mans? Ek is op hierdie webwerf onlangs en my hoof doel is om te voldoen aan met my gunsteling. Ek is selfonderhoudend, bereik’n sekere materiaal en sosiale status, en so het ek wil om te voldoen aan’n ernstige man. wat wil net een vrou. Ek gee nie om hoe oud hy is, wat die nasionaliteit en wat godsdiens. Ek hoef nie sy geld nie, maar as jy is’n man wat wil om te gaan sit, jy slaag deur. Ek hou van hierdie webwerf. want hier is daar die manne wat self respek, waardeer die lewe. En die belangrikste is dat hulle kan verstaan dat’n mooi vrou is waardigheid en voorreg. Om in staat wees om te bly so op enige ouderdom — is’n meriete. En hierdie vrou kan vind haar geliefde man, hom ondersteun in al sy prestasies, wat belangstel in sy stokperdjie. Van die kursus, ek sê dit oor myself. My man sal verstaan wat ek skryf. Vir baie jare het ek gewy het my lewe aan die kinders en dit is die moeite werd. Ek is vrolik, wanneer ek kyk na hulle. Ek is baie oop, vrolik, rusteloos, ‘n goeie huisvrou. onvermoeide tuinier. Ek hou van diere. Ek sou graag om te lewe met geliefdes in die platteland. Ek is lief vir gaan na die teater met films in die D-formaat. Ek is lief vir die wetenskap fiksie. Ek is lief vir esoteriese kennis vir die geestelike self-ontwikkeling. Ek is betrokke in joga en plastiek danse word altyd gesond en energiek. Ek weet. wat die mense is lief vir die pragtige, goed-versorgde vroue. My vroue se posisie in die lewe — om te wees op enige ouderdom, jonk en mooi. Ek het’n sterk opinie oor alles en ek het duidelik weet wat ek wil hê. Ek is optimis in enige situasie. Ek is in staat om enige persoon. Eintlik, ek is nog’n kind op die hart en ek kyk na die wêreld deur die wye, skoon voorkoms. Ek dink myself langs’n man van sag en vriendelik, terwyl hulle die innerlike krag, passie vir die lewe. Jy is’n man, wat hou van die eenvoudige, gewone dinge in die lewe: loop in die aand, hou mekaar se hande, kyk na’n interessante film, lag saam, betrokke te raak in gesonde fisiese oefening en geniet’n heerlike ete, reis deur die wêreld en bewonder die seldsame skoonheid van besoek plekke. Ek wil om te voldoen aan die man, wat wil om liefgehê te word en wat wil om te deel met my’n goeie lewe, drome, hoop

About