submit


my’n professionele sakeman met baie passie en energie vir die verhouding. Ekstrovert, vriendelike en waardeer die fyner dinge in die lewe. Verkies hangouts en ontmoet in plekke van aansien. WEES IN VOELING U DONT KRY BOREDI is. Hi daar ek is’n man probeer om te vind die goeie betekenis van die lewe. Ek het opgemerk dat ervarings is beter deel van hulle met’n spesiale iemand. Soek vir mense van oor die hele wêreld. hallo ji u r werklike belangstelling in re huwelik my en u vennoot vir die lewe, so ek is Deepak Kumar ek is eenvoudig en sosiale ek soos jou profiel ek wil lewe tyd vennoot Eerlike, Eenvoudige en Liefde ouderdom te gooi geen kroeg geen kind slegs s.»Ek is betroubaar, eerlik, maklik-gaan en’n goeie vriend. Mense wat ek ken gereeld vra my vir raad oor verhoudings, werk en familie kwessies. Ek beskou myself as’n harde werker en ek is trots op die feit dat’n ster by te woon. Ek is Virgo, Onafhanklike en pret-liefdevolle man wat reis’n baie oor die hele wêreld en belangstel in die maak van nuwe vriende, verstaan hulle en hul kultuur en indien moontlik, ‘n paar pret liefdevolle aktiveer. As jy op soek is vir die Indiese vriende aanlyn is, voel vry om aan te sluit ons sosiale netwerk met chat rooms en kitsboodskappe gratis dienste. Die liefde wakker is een van die beste plekke om te voldoen aan die pen pals. Die vind van verhoudings is’n goeie manier om te leer oor ander lande, taal of kultuur van die land. As jy leer’n vreemde taal byvoorbeeld, kan jy vind en nuwe vriende te maak in Indië op ons webwerf onmiddellik en heeltemal gratis. Die ondertekening by die Liefde wakker is gratis. Dit neem oor vyf minute en dan is jy gereed om te gaan. Hoewel die invul van’n profiel nie baie lank neem, die profiele is nog steeds gedetailleerde genoeg om te gee jy’n goeie idee oor lede en wat hulle soek in’n verhouding

About