submit


So, vir die afgelope twee weke het ek ve praat met die meisie. En sy het dit voor die hand liggend sy hou van my, en ek het vir haar gesê ek wil haar so goed. Ons hang uit twee keer, beide op haar terme, en een keer het ek na haar huis om haar familie te ontmoet. Maar die volgende dag, wanneer sy weet ek gaan om te vra haar uit, vertel sy my. So, vir die afgelope twee weke het ek ve praat met die meisie. En sy het dit voor die hand liggend sy hou van my, en ek het vir haar gesê ek wil haar so goed. Ons hang uit twee keer, beide op haar terme, en een keer het ek na haar huis om haar familie te ontmoet. Maar die volgende dag, wanneer sy weet ek gaan om te vra haar uit, sy vertel my sy is nie gereed vir enigiets ernstig. Ek bedoel, sy was die een wat begin met my praat in die eerste plek. En wat het ons vriendskap as’n eenvoudige band van vriende. So, my vraag is, hoe moet ek neem dit. Neem dit as sy dit gesê het. Sy het haar redes om nie verder gaan en as jy soos haar dan probeer en respekteer dit. Miskien het sy s het’n slegte verhouding onlangs en wil om dit te laat gaan en heeltemal genees van dit. Miskien het sy s het ander dinge gaan op dat sy het om te gaan met voor om in’n verhouding. Wat weet. Maar sy is nie goed om te hoop of te wag vir iemand om hulle gedagtes te verander na iets soos om te sê dat. Miskien het sy sal kom rond, maar miskien het sy sal nie. Wees net daar vir haar. Ek weet dit is nie regverdig nie die oorweging van julle albei graag elke ander maar dink gaan in’n verhouding met iemand wat nie regtig in dit. Wat sou t’n verhouding anyways. Wees net bly sy vertel jy aan die voorkant voor jy jou hoop. hoewel weet sy hou van jou is genoeg om dit te doen. Dit beteken dat sy nie weet wat sy wil hê nie, ek is soort van die dieselfde manier. Ek sou graag’n kêrel, maar ek don t wil iets ernstig nie. My rede is dat ek het meer belangrike dinge om te fokus op soos werk en spaar my geld. Wanneer my lewe is meer stabiel dan sal ek fokus op om’n kêrel en’n ernstige verhouding. Haar redenasie kan wees soortgelyk. As sy vir jou gesê het sy het t wil iets ernstig is, dan hul s iets wat hou haar terug. Miskien het sy is bang om seer te kry, of is t gereed om te verbind tot enigiets. Wag om dit uit. Jy het net gepraat vir weke. Gee haar tyd om te kry om te weet jy beter. Miskien het sy sal begin om te voel meer gemaklik met jou en verander haar gedagtes. dit beteken sy is nie gereed nie, en ongeag van wat jy wil hê of nodig het, wat sy behoeftes is nou tyd om te dink of te genees wat dit ookal is wat veroorsaak dat haar te wees nie gereed vir’n verhouding reg nou, en as jou pasiënt en respek vir haar jy dalk’n kans later. Daar is niks verkeerd met die wat nie wil om voortdurend te wees in’n verhouding wat die teenoorgestelde is wat kan ongesond. miskien vriendin wil nie’n kêrel nie, want sy het t soos genoem’n hoer en dat s haar prerogatief ek dink dit kan wees dat sy nie t wil meer as vriende te wees met jou, en sy is probeer om nie jou gevoelens seer te maak. Of, sy kan nie wees gereed vir’n ernstige verhouding. sy wil net om dinge te neem stadig vir nou. miskien is sy het net kom uit van’n slegte verhouding of iets of wil net om te kry om te weet die ware jy voor iets kry ernstige. Ek was in jou situasie oor twee weke gelede, eintlik is sy nie voel soos daar kan’n verband tussen julle twee, maar jy kan verskyn om te kom oor as te klouerig. dit is hoe ek voel in my situasie in elk geval. luister na haar, as sy sê sy is nie gereed nie, dan luister na haar en wag totdat sy is, tot dan, waarom nie probeer om haar te neem na die movies of hang uit saam met haar en haar familie. het’n paar pret. Dit is voor die hand liggend sy wil net om jou vriendin, maar nog nie gereed vir’n ernstige verhouding, so ek dink dit is normaal vir haar, want sy is nog jonk om te het’n groot verantwoordelikheid. Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing, Skade aan minderjariges, geweld of dreigemente, teistering of privaatheid inval, nabootsing of wanvoorstelling, bedrog of phishing

About