submit


(H. D. Kumaraswamy. (nie p net HD) Ex-CM van Karnataka uit — en die seun van Oud-PM H. D. Duik Gowda en sy aktrise vrou, Radhika) (Danksy Soos jy kan sien nou niks meer sake aan die Rol Modelle van die Indiese meisies is as die dinge binne-in jou. Die persoon wat jy is. Dit is wat hulle sien Wat is die rede waarom’n gemiddelde Indiese meisie ook volg hulle voetspore en wanneer en wie jy vra sal hulle antwoord jy die dieselfde ding, en hierdie ding alleen:»Niks is meer aantreklik as’n pragtige siel’n soort hart’n tikkie van classiness wat omgee vir haar en het’n rustige sjarme in teenwoordigheid. Lyk nie saak nie.»Ek was’n fliek by’n teater teater saam met my ma en tannies. In die film, Held is geestelik onstabiel karakter. Niemand hou van hom nie, behalwe sy ma. Ander mense gebruik hom soos hy is talentvol in een of ander aspek. Hy val in die liefde met’n meisie wat soos’n besetene as een van sy vriende vertel dat hy sou sien’n meisie op die volle maan dag en dan sou hy’n normale mens. So, die geestelik onstabiel held ontvoer die heldin en hou haar in die top van die berg in’n afgeleë gebied. Al heldin is geïrriteerd deur die held aanvanklik stadig sy verstaan dat hy’n onskuldige man en ook werklik in die liefde. Sy aanvaar sy liefde. Ek ontwikkelde my ek kyk na’n fliek saam met my vriende. In die film, die held en heldin bly in’n dieselfde kolonie, dieselfde woonstel en teenoorgestelde plat. Heldin is goed lees, stylvol en baie mooi. Held is’n plaaslike man sonder selfs behoorlike onderwys. Maar, wanneer jy ontmoet’n mooi meisie elke dag, kry jy dit reg. LIEFDE. Held val in die liefde. Hy jaag die heldin sonder enige skaamte. Hy stingels haar, staar haar en hou haar soos’n hond. Een goeie dag, heldin besef held se ware liefde vir haar as gevolg van’n paar situasies. Sy elopes met hom na’n heuwel stasie. Jy al reeds weet wat sal gebeur in die heuwel stasie oor die algemeen, reg. Ek ontwikkelde my ek kyk na’n fliek saam met my kantoor kollegas. Die held van die fliek is genoem die koning van romanse in Indië. Hy kom in verskillende lyk in die fliek. Die nerd kyk man is skaam, introvert en praat nie veel nie. Die ander macho kyk man is hard mond persoon en hy flirt met die heldin sonder enige inhibisie. Een van my kollegas het my verseker dat die meisies soos sy romantiese beeld. Ek het my ek het my eerste filosofie met’n meisie wat is baie ambisieus en wou nog altyd om te gaan vestig in die U. S. ek was die vriend met haar vir vier maande. Dit was Februarie aand. Soos gewoonlik, sy was op die werk af. Soos gewoonlik, ek versteur haar en begin praat. My: (Verward, maar bewonder haar, my gedagtes aanvaar dat hierdie meisie is iets anders — mooi van binne en buite.) Jy is so’n wonderlike harde werker mis X. Hoekom kan jy nie skik in Indië? Indië het jou harde werk. Sien, ek het links eet nie-groente vir jou. Kan jy asseblief vestig in Indië? My: O. Wat algemeen. Ons het albei dieselfde taal praat. Ek dink ons het’n goeie rapport sowel. Ons reis in die dieselfde bus elke dag, reg. Jy is iewers en wag vir my. En, het ek altyd wag vir jou. Ek voel hartseer vir baie dae(maande jaar). Ek kon nie verstaan wat in haar gedagtes wat gebaseer is op my volwassenheid vlak op daardie tyd. Sy was baie ware en my aanvaar soos haar vriend. Maar ek kon nie voortgaan nie. Sy is gevestig in ONS nou as wat verwag is saam met haar man. Ek het na’n hospitaal vir my back-pyn kwessie. Hulle toegelate’n fisioterapeut vir my en ek hou haar op die eerste gesig. Na my verrassing, sy was ook van my moedertaal nie. Ons het saam wel vinnig. My rug pyn het ook vinnig af binne twee dae. Na’n maand, ek het voorgegee dat ek nog steeds het die pyn in die rug en het na haar private kliniek. Ek het begin gaan daar in gereelde basis as dit is naby my huis. Sy was’n junior fisioterapeut op daardie tyd en was baie gespanne as wat sy kon nie duidelik nie my probleem. Kom ons noem die fisioterapeut as Mej Y. ek het om te voldoen aan haar een dag. My: So, wat. Wanneer’n seun sien’n mooi meisie soos jy flirt gebeur natuurlik. As’n dokter, moet jy verstaan dit (SKREE) ek was op reis in’n bus na my geboorteland. Dit was’n middag tyd. Die wind was so goed, en ek geniet dit. Maar my gedagtes was te dink waarom al my liefde stories is klaaglik misluk. Ek het altyd geglo dat’n goeie man met’n romantiese hart sal kry’n meisie. Maar dit beteken nie lyk om waar te wees. Ek die gevolgtrekking gekom dat die LIEFDE nie GEBEUR NIE SOOS’N FLIEK. En introvert en skaam persoon, ek vyf is baie ernstig, terwyl die die begrip van die mense en die ontleding van hulle. Dit het my gehelp om te bereik iemand sal ek koester my hele lewe, met al my hart. Wat meisies kyk in’n man om te trou hom, hang in die meisie haarself. Ongeag van geslag, ‘n persoon kan wees vlak: net soek vir buite sjarme van ander hoeveel hulle verdien, hoe sou hul sosiale status beïnvloed word. Of, iemand diep minded: vertrou op die net wat lê onder die gesig van die ander. Maar die veronderstelling, die meisie het uiteindelik kyk wat is binne-in die pakket, eerder as die wikkel papier, hier is’n paar punte wat sy sal wees om die merk is regtig moeilik: O, en ek het vergeet. Intelligensie. Nee, dit maak nie veel gaan met die grade verdien — dit is vir sosiale status. Maar die manier waarop die man sou hanteer die werklike lewe situasies, en hoe baie effektief. Baie meisies beland trou veel ouer ouens in reël huwelik. In’n land soos Indië, die meeste van die meisies streef daarna om’n dokter te wees so in’n agterste geval het hulle sal sê Nie. Die meeste van Alle Politici, ‘n Paar Kindertjies, paar van jou knolle en al ander wat dink dat vroue is gemaak vir die kombuis en kan nie ontslae raak van die patriargale ingesteldheid, ingesluit

About